Выпадающее меню

Выпадающее меню 2

Страницы

строка

Ізюмські футболісти ДЮСШ здобули 3 комплекти медалей !

27 сентября 2021

ФК «Молнія» - перший володар СУПЕРКУБКА Ізюмського району серед аматорських команд сезону – 2021!


26 вересня 2021 року на стадіоні с. Капитолівка відбувся футбольний матч на СУПЕРКУБОК ІЗЮМСЬКОГО РАЙОНУ СЕЗОНУ - 2021 р

За почесний трофей змагались переможець Відкритого Чемпіонату «IZYUM CUP» ФК «МОЛНІЯ» Ізюмського комбінату хлібопродуктів і переможець Відкритого Чемпіонату Оскільської ОТГ - липчанівський ФК «ТЕМП».

Матч пройшов у цікавій запеклій боротьбі. Протягом всієї гри ініціатива переходила від однієї до іншої команди, що не могло не радувати чисельних вболівальників. Рахунок в матчі було відкрито вже на 2 хвилині. Швидкий м’яч дальнім ударом з-за меж карного майданчика на свій рахунок записав центральний півзахисник «Молнії» Олександр Афанасьєв. Подвоїв рахунок на 26 хвилині Олександр Чуніховський. За 10 хвилин до завершення першої половини липчанівський «Темп» перехватив ініціативу і за допомоги свого нападника Олега Христенка відновив інтригу в матчі, забивши м’яч у роздягальню на 46 хвилині. В другому таймі загальна картина на полі не змінилась. Близько 70 хвилини «Молнія» провела дві заміни (Руслан Шаповалов змінив Івана Стадніка, а Василь Забашта відповідно Андрія Череповського), щоб освіжити і зміцнити центральну лінію півзахисту, оскільки гравці «Темпу» все частіше почали організовувати свої небезпечні атаки. І це принесло свої плоди. На 82 хвилині опорний півзахисник і капітан «Молнії» Руслан Мухін підключився до атакувальних дій своєї команди і підступним ударом з лівої ноги метрів з 20 вколотив «шкіряного» в дальній кут під саму стійку воріт голкіпера «Темпу» Анатолія Грачова. 3 : 1. До завершення матчу залишались лічені хвилини і здавалось, що матч так і завершиться, але гравці «Темпу» знов проявили свої амбіції та бійцівський характер. За одну хвилину до завершення матчу правий півзахисник, доречі самий молодий гравець з двох команд-учасниць,  Олександр Короткий, переграв голкіпера «Молнії» і встановив остаточний рахунок 3 : 2. То ж підсумуємо, ФК «Молнія», в досить тяжкому поєдинку, стає першим володарем СУПЕРКУБКА Ізюмського району серед аматорських команд сезону – 2021! Вітаємо гравців і керівництво ФК «Молнії» зі здобуттям ще одного трофею, а команду «Темп» за цікаву, змістовну, достойну гру, яка дуже сподобалась вболівальникам!









Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.