Выпадающее меню

Выпадающее меню 2

Страницы

строка

Ізюмські футболісти ДЮСШ здобули 3 комплекти медалей !

07 сентября 2020

Регламент і форма заявки чемпіонату з футзалу «U - 18» сезону 2020 року

«ЗАТВЕРДЖЕНО»

Начальник відділу культури, молоді та спорту Ізюмської районної державної адміністрації

                                      А.М. Воротиленко

«07»       вересня              2020р.


 

РЕГЛАМЕНТ

проведення Відкритого чемпіонату Ізюмського району 

з футзалу

серед юнацьких команд «U - 18» сезону 2020 року

 

1. Мета та завдання.


Чемпіонат Ізюмського району з футзалу серед юнацьких команд проводиться згідно Правил гри в футзал з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу в районі, зміцнення здоров’я підлітків, залучення їх до регулярних занять спортом, виявлення здібних футболістів для подальшого потрапляння до складів аматорських команд.


2. Термін і місце проведення.


Змагання проводяться на спортивних майданчиках зі штучним покриттям 12 вересня (с. Оскіл), 19 вересня (с. Куньє), 26 вересня (с. Кам’янка), 03 жовтня (с. Оскіл) згідно календаря. Календар змагань складається за рейтингом команд сезону 2019 року. Початок ігор о 10.00 год.


3. Керівництво змаганнями.


Загальне керівництво проведення змагань здійснює відділ культури, молоді та спорту Ізюмської районної державної адміністрації, Ізюмська районна федерація футболу. Безпосереднє керівництво змаганнями здійснює суддівська бригада. Головний суддя змагань А.М. Воротиленко.


4. Учасники змагань.


В змаганнях беруть участь юнацькі команди «U - 18» : с. Чистоводівка, с. Оскіл, с. Кам’янка, с. Липчанівка, с. Студенок, с. Капитолівка , складені з гравців не старше 2002 р.н. і молодше, які навчаються чи навчались в ЗНЗ або мають реєстрацію Ізюмського району, Оскільської ОТГ, с. Кам’янка (Ізюмської міської ОТГ). Склад команди : 10 гравців, тренер-представник.


5. Проведення змагань.


Змагання проводяться в 2 кола за коловою системою з дотриманням всіх карантинних заходів, з метою недопущення розповсюдження захворюваності на респіраторну хворобу COVID - 19. Тривалість гри 2 тайми по 12 хв. Приймаюча команда забезпечує медичне обслуговування і місце проведення змагань. При затримці команди час чекання - 15 хвилин. За невиїзд команді зараховується технічна поразка ( 0 : 5 ). Гравці повинні мати єдину спортивну форму, щитки і виступати у м’якому взутті. Перехід гравців з однієї до іншої команди протягом змагань заборонено. При отриманні гравцем 3 жовтих карток автоматично дискваліфікація на 1 матч. При отриманні гравцем червоної картки автоматично дискваліфікація на 1 матч або тривалість дискваліфікації визначається районною федерацією футболу. При виявленні незаявленого гравця команді зараховується технічна поразка ( 0 : 5 ) і знімається 3 очки. Протести надаються до районної федерації футболу протягом 24 годин. Команда, яка не провела 50 % ігор першості виключається зі змагань і всі очки, набрані командами з цією командою автоматично онульовуються. Визначення місць згідно Правил гри в футзал. При рівності очок у двох і більше команд враховується : кількість перемог, краща різниця забитих і пропущених м'ячів, кількість забитих м'ячів, особисті зустрічі між цими командами, принцип ФЕІР ПЛЕЙ (жовта картка – 1 бал, червона – 3 бали), жереб.

 

6. Нагородження.


Гравці і тренери команд-призерок змагань нагороджуються кубками, медалями, дипломами відповідних ступенів. Кращі гравці змагань нагороджуються дипломами і  цінними  подарунками.


7. Фінансові витрати.


Витрати на нагородження переможців, придбання цінних подарунків, харчування медичного персоналу і суддів за рахунок відділу культури, молоді та спорту Ізюмської районної державної адміністрації. Витрати учасників на проїзд та харчування за рахунок відряджуючих організацій.


8. Заявка.


Заявки учасників змагань встановленої форми надаються в суддівську колегію до початку 1 туру змагань. Внесення особистих даних гравця до заявкового аркуша команди є офіційною згодою його та батьків щодо використання персональних даних, виключно з метою популяризації змагань, а також розміщення фото і відео матеріалів в усіх видах засобів масової інформації.

 

Даний Регламент є офіційним викликом на змагання.



Зразок заявки


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.