Выпадающее меню

Выпадающее меню 2

Страницы

строка

Ізюмські футболісти ДЮСШ здобули 3 комплекти медалей !

23 сентября 2019

Чемпіонат "U - 18" сезон - 2019







«ЗАТВЕРДЖЕНО»
Завідувач сектору у справах
молоді та спорту Ізюмської районної державної адміністрації
                                 А.М. Воротиленко
«24»       травня              2019р.
 «ЗАТВЕРДЖЕНО»
 Голова Ізюмської районної     федерації футболу
                                     Д.С. Кіян
«24»       травня              2019р.

РЕГЛАМЕНТ
проведення Відкритого чемпіонату Ізюмського району 
з футзалу
серед юнацьких команд сезону 2019 року

 

1. Мета та завдання.

Чемпіонат Ізюмського району з футзалу серед юнацьких команд проводиться згідно Правил гри в футзал з метою підвищення масовості дитячо-юнацького футболу в районі, зміцнення здоров’я підлітків, залучення їх до регулярних занять спортом, виявлення здібних футболістів для подальшого потрапляння до складів аматорських команд.
2. Термін і місце проведення.
Змагання проводяться на спортивних майданчиках зі штучним покриттям 18 червня (с. Оскіл), 20 червня (с. Кам’янка), 14 вересня (с. Куньє), 21 вересня (за призначенням) згідно календаря. Початок ігор о 10.00 год.
3. Керівництво змаганнями.
Загальне керівництво проведення змагань здійснює сектор у справах молоді та спорту Ізюмської районної державної адміністрації, Ізюмська районна федерація футболу. Безпосереднє керівництво змаганнями здійснює суддівська бригада, яка складається з вчителів фізичної культури команд-учасниць ЗЗСО району.
4. Учасники змагань.
В змаганнях беруть участь юнацькі команди Ізюмського району і Оскільської ОТГ, складені з гравців 2001 р.н. і молодше, які навчаються чи навчались в ЗЗСО або мають регістрацію Ізюмського району або Оскільської ОТГ. Склад команди : 10 гравців, тренер-представник.
5. Проведення змагань.
Змагання проводяться за коловою системою в чотири тури. Тривалість гри 2 тайми по 10 хв. Приймаюча команда забезпечує медичне обслуговування. Судді обслуговують матчі, в яких не задіяні свої команди. При затримці команди час чекання - 15 хвилин. За невиїзд команді зараховується технічна поразка ( - : + ). Гравці повинні мати єдину спортивну форму, щитки і виступати у м’якому взутті. Перехід гравців з однієї до іншої команди протягом змагань заборонено. При отриманні гравцем 3 жовтих карток автоматично дискваліфікація на 1 матч. При отриманні гравцем червоної картки автоматично дискваліфікація на 1 матч або тривалість дискваліфікації визначається районною федерацією футболу. При виявленні незаявленого гравця команді зараховується технічна поразка ( - : + ) і знімається 3 очки. Протести надаються до районної федерації футболу протягом 24 годин. Команда, яка не провела 50 % ігор першості виключається зі змагань і всі очки, набрані командами з цією командою автоматично онульовуються. Визначення місць згідно Правил гри в футзал. При рівності очок у двох і більше команд враховується : кількість перемог, краща різниця забитих і пропущених м'ячів, кількість забитих м'ячів, особисті зустрічі між цими командами, принцип ФЕІР ПЛЕЙ, жереб.
6. Нагородження.
Гравці і тренери команд - призерок змагань нагороджуються кубками, медалями, грамотами. Кращі гравці змагань нагороджуються грамотами і  цінними  подарунками.
7. Фінансові витрати.
Витрати на нагородження переможців, придбання цінних подарунків за рахунок сектору у справах молоді та спорту РДА. Витрати учасників на проїзд та харчування за рахунок відряджуючих організацій. Витрати на медичне обслуговування за рахунок приймаючої сторони. Витрати на суддівство за рахунок граючих команд.
8. Заявка.
Заявки учасників змагань встановленої форми надаються в суддівську колегію до початку 1 туру змагань. Внесення особистих даних гравця до заявкового аркуша команди є офіційною згодою його та батьків щодо використання персональних даних, виключно з метою популяризації змагань, а також розміщення фото і відео матеріалів в усіх видах засобів масової інформації.


Даний Регламент є офіційним викликом на змагання.


Зразок заявки


Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.