Выпадающее меню

Выпадающее меню 2

Страницы

строка

Ізюмські футболісти ДЮСШ здобули 3 комплекти медалей !

18 сентября 2019

Юнацький футбол

 Першість з футболу серед ЗЗСО Ізюмського району - 2019


В рамках Спартакіади учнівської молоді «Спорт протягом життя» 18 вересня на стадіоні с. Капитолівка пройшли районні змагання з футболу серед збірних команд  закладів загальної середньої освіти Ізюмського району, в яких  взяли участь 6 команд. Команди були розбиті на 2 групи. Ігри проходили за коловою системою. Переможцями групового етапу стали команди Чистоводівського і Липчанівського НВК, які і зустрілись у фіналі. Зустріч пройшла у напруженій боротьбі і , як виявилось пізніше, все вирішив єдиний забитий м’яч. У підсумку гра завершилась мінімальною перемогою чистоводян - 1 : 0. В матчі за третє місце, де зустрілись команди, які стали другими в своїх групах,  юні футболісти Студенокського ліцею переграли збірну команду Капитолівського ліцею з рахунком 3 : 1.  Всі команди - призерки  були нагороджені грамотами відділу освіти та футбольними м’ячами, які були надані сектором у справах молоді та спорту Ізюмської райдержадміністрації.





Футболісти (U - 13) Левківської ЗОШ - переможці змагань 
на приз Клубу "Шкіряний м’яч"

19 жовтня 2018 року на базі Кам’янського НВК пройшли районні змагання з футболу на приз Клубу "Шкіряний м’яч” серед збірних команд закладів загальної середньої освіти (вікова група U-13), в яких взяли участь 10 команд шкіл району. 
    Переможцями змагань стали футболісти Левківської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Колісников А.В.), які у фіналі з рахунком 1 : 0 перемогли команду Кам’янського НВК (тренер Удовченко Ю.В.). У матчі за третє місце юні спортсмени Співаківської ЗОШ І-ІІІ ст. (тренер Назаркін Ю.В.) після нульової нічиєї в основний час, програли  у серії пенальті 2 : 3 команді Липчанівського  НВК (тренер Шкарлет В.Я.).

    Команди та учні були нагороджені грамотами відділу освіти та цінними подарунками, які були надані сектором у справах молоді та спорту Ізюмської райдержадміністрації.




























Дівчата з  НВК – переможці Ізюмського району 
з міні – футболу
   
11 травня 2018 року  майданчику зі штучним покриттям Кам’янського НВК відбулись районні змагання з міні - футболу серед команд дівчат закладів загальної середньої освіти Ізюмського району, в яких  взяли участь 7 команд шкіл району. 
    Переможцями стали юні футболістки Липчанівського НВК, які у фіналі перемогли команду Куньєвського НВК з рахунком 1:0. У матчі за третє місце дівчата Чистоводівського НВК поступились господарям майданчика - команді Кам’янського НВК з рахунком 0:1.



Далі місця розподілились таким чином :

5. Малокомишуваська ЗОШ;
6. Іванчуківська ЗОШ;
7. Левківська ЗОШ.

    Кращими гравцями змагань стали:



учениця Липчанівського НВК Казмірчук Ангеліна


учениця Куньєвського НВК Олізаренко Анастасія



учениця Кам’янського НВК Бакуменко Олександра

    Всі команди - призерки та кращі гравці були нагороджені грамотами відділу освіти та футзальними м’ячами, які були надані сектором у справах молоді та спорту Ізюмської райдержадміністрації.

Змагання з міні - футболу серед збірних команд ЗНЗ району
   
18 квітня 2018 року на штучному майданчику Кам’янського НВК відбулись районні змагання з міні - футболу серед збірних команд  закладів загальної середньої освіти Ізюмського району, в яких  взяли участь 8 команд шкіл району. Переможцями стали футболісти Чистоводівського НВК, які  перемогли команду Іванчуківської ЗОШ І - ІІІ ступенів з рахунком 3 : 1. У матчі за третє місце юні спортсмени Малокомишуваської ЗОШ І - ІІІ ступенів  поступились команді Кам’янського НВК з рахунком 0 : 4. 


Далі місця розподілились таким чином :

5. Липчанівський НВК;
6. Довгеньківський НВК;
7. Левківська ЗОШ;
8. Куньєвський НВК;
 

Всі команди - призерки  були нагороджені грамотами відділу освіти та цінними подарунками, які були надані сектором у справах молоді та спорту Ізюмської райдержадміністрації.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.