Выпадающее меню

Выпадающее меню 2

Страницы

строка

Ізюмські футболісти ДЮСШ здобули 3 комплекти медалей !

19 сентября 2021

Липчанівський «Темп» - переможець Відкритого Чемпіонату Оскільської ОТГ сезону 2021 року !


19 серпня були зіграні 2 матчі останнього 15 туру Відкритого Чемпіонату Оскільської територіальної громади з футболу серед аматорських команд сезону 2021 року. І, хоча ці ігри вже не мали ніякої турнірної інтриги серед лідерів, але вони пройшли у відчайдушній, цікавій  і запеклій боротьбі.

В с. Оскіл місцева команда «Цареборисово», виграючи за ходом поєдинку 2 : 0, у напруженій боротьбі на останніх хвилинах матчу поступилась капитолівському «Сатурну» з рахунком 2 : 3.

ФК «Студенок» також вже на 4 хвилині відкрив рахунок в матчі, але в другому таймі липчанівський «Темп» здобув вольову перемогу 1 : 2.

Отже, чемпіоном Відкритого Чемпіонату Оскільської ТГ сезону 2021 року ще за 3 тури до завершення змагань стає липчанівський «Темп», який набрав 28 балів. 

Срібні нагороди вибороли футболісти зі Студенка (19 очок).



 «Бронза» - у оскільського «Цареборисово» (14 очок).



В гонці бомбардирів з 15 забитими голами «Золоту бутсу» здобув Олег Шкіря зі «Студенка». Володарем «Срібної бутси» став Олександр Короткий з «Темпу» (13 голів). А на «Бронзову бутсу» претендують студенчанин Олександр Морев та Олег Христенко  з «Темпа», на рахунку яких по 12 влучних пострілів.



Комментариев нет:

Отправить комментарий

Примечание. Отправлять комментарии могут только участники этого блога.